Strike

Kõik, kes on Bitcoiniga koku puutunud ja väidavad et Bitcoini ülekanded on liiga aeglased ning kulukad, ei ole kokku puutunud lightning network -iga. Lightning Network on teise taseme võrk ehitatud bitcoini võrgu peale, mis võimaldab bitcoini makseid teha sekunditega ja kõigest 0.00000001 BTC hinnaga.

Üks viimase aja ägedamaid äppe krüptomaailmas on kindlasti Strike. Jack Mallers – tüüp, kes on varasemalt loonud Lightning võrgus töötava rahakoti Zap, on nüüd tulnud välja äpiga, mis lubab makseid saata üle maailma ja seda täiesti tasuta, olenemata, mis valuutas ülekannet tehakse. Sa võid põhimõtteliselt sõbrale Ameerika Ühendriikides saata raha siit eurodes ja tema võtab vastu dollareid. Tehing toimub hetkeliseslt ja sisuliselt null kuludega. Kõige lahedam selle asja juures on see, et süsteem töötab Bitcoini välkmaksete võrgus(Lightning network).

Kahjuks on teenus hetkel kättesaadav ainult vähestele Ameerika Ühendriikides aga Jack lubab teenusega laieneda üle maailma ja võimaldada kõigil kasu saada ülikiiretest ja odavatest maksetest. Tseki järgi: https://global.strike.me/

Mina panin ennast igaljuhul ootelisti. Tegin ka väikse(1000 sat) annetuse neile üle lightning networki, mis oli hetkega kohal.

Tulevik on lähemal, kui sa oodata oskad 😉

Leave a Reply