Mängi ja teeni bitcoine

Kirjutan järjekordsest killer äpist. Kui viimati rääkisin Lightning Networkist seoses Strike äpiga, siis nüüd leidsin järjekordse rakenduse, mis võiks Bitcoini mainstreami viia.

Tegemist on tarkvaraga, mis seob Bitcoini mõne muu tegevusalaga, kui investeerimine ja annab päriselu kasutatavust. ZEBEDEE on loonud lahenduse ühendada Lightning wallet populaarsete mängudega, et mängida arvutimänge nagu Counter Strike ja seda tehes bitcoine teenida. Mõte sellise rakendxse loomiseks tuleb ideest “Skin in the game” ehk siis, kui mängijatel on raha mängus sees, siis on vähem pettureid ja lollitamist.

Lahendus kasutab Infuse tarkvara arvutile, kus on võimalik luua custom servereid auhinnafondiga ja Zebedee lighting rahakotti kuhu on võimalik peale mängu oma satoshid kanda.

Hetkel on olemas ainult mõned CSGO serverid, kuid tulevikus plaanivad integreerida veel populaarsete mängudega nagu Call Of Duty, Minecraft, Rust ja paljud teised.

Praegu on võimalik mängida ainult deathmacth tüüpi serverites, kus sisseostu tasud varieeruvad sajast satoshist tuhandeni. Olemas on ka üks nende poolt sponsoreeritud server, kus sisseost 250 sat-i on nende poolt tasutud ja võimalik riskivabalt katsetada. Samas teenid sa ikkagi killide pealt bitcoine. Katsetasin ära ja teenisin 210 satoshit, jäädes kolmandaks nelja mängija seas. Mängu lõpus skännisin QR koodi oma Zebedee äpiga ja hetkega olid satoshid mu rahakotis.

Infuse programm ja ZEBEDEE rahakott

Iseenesest paljulubav arendus ja edasiminek online mängude ning Bitcoini vallas.

Lisan ka lingi inglise keelsele Bitcoin Magazin artiklile, kus sellest äpist pikemalt juttu: https://bitcoinmagazine.com/culture/bitcoins-killer-application-skin-in-the-game